Army Fitness – Hellasgården

Den här veckan har varit märklig. Den började med ett stenhårt träningspass med Army Fitness. Vi tränades av Bruno Cosnier och träning bestod av en extra belastning genom att vi alla hade en ryggsäck med 10 kg med oss. Träningen innehöll snabb marsch, löpning och upp/nerstigning i Fiskartorpets underbacke till hoppbacken. Mycket belastande! Jag tog helt slut, hjärnan sade ”spring” men inget hände nere i benen.

I mitten av veckan var jag, min fru och mina barn till Sundsvall för att delta på min systers begravning. Det var en stark anspänning för min del eftersom jag rollen som officiant. Det var ett uppdrag som var det värsta jag genomfört. Det gick trots all stress bra, min mor sade att jag gjorde det bra och att det var stämningsfullt och fint.

I slutet av veckan, på fredag, var det dags igen för Army Fitness, vi tränades av Tony Pettersson. Det var ett pass som handlade om att få igång puls/hjärtfrekvensen ordentligt. Det var löpträning, snabb gång i ”Tonybacken” och 10 olika övningar på fältet vid Uggleviksvägen, Lill – Jans skogen. Sedan var det snabb löpning tillbaka till GIH, Stockholm (bakom Stadion) och avslutning på gräsmattan utanför GIH med sit-ups, armhävningar och hopp.

Idag lördag den 1 mars så var jag tillsammans med Maria och Helena till Hellasgården för löpträning. Vädret var härligt, regn + snöblask ca:3 grader C. Jag gjorde om testet från måndagen med 10 kg ryggsäck på ryggen. Detta för att känna efter hur tungt det är.

dsc00138.jpg

Jag sprang 8 km spåret, det var helvetes tungt. Det är inte ofta som bastun efteråt var så skön. 😉 Detta avslutades sedan med en fika på Hellasgårdens restaurang. Ett träningspass med avslutande fika på Hellasgården kan rekommenderas.

Bilderna här nedan visar från vänster avsnitt i 8km spåret samt spårtavla. Det stora huset är restaurangen därefter kommer bastu med omklädningshuset. Till sist badstegen! Vattnet är frisk, klart och härligt.

<a href=”http://www.linkedin.com/in/juhanikulo&#8221; ><img src=”http://www.linkedin.com/img/webpromo/btn_liprofile_blue_80x15.gif&#8221; width=”80″ height=”15″ border=”0″ alt=”View Juhani Kulo’s profile on LinkedIn”></a>

.dsc00124.jpgdsc00128.jpgdsc00132.jpgdsc00129.jpgdsc00139.jpgdsc00141.jpgdsc00144.jpgdsc00146.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s