Sverige väljer socialdemokratisk regering

Sverige väljer en socialdemokratisk regering i år, det är  jag är övertygad om.

Vi ser tydligt vilka som får betala för de bäst ställdas skattesänkningar. Det är de sjuka, arbetslösa och gamla som får betala den Moderatledda regeringens kraftiga överföring av skattemedel till de rika. En omvänd Robin Hood politik. En högerpolitik som jag inte ställer upp på.

Har ni tänkt på hur högern vill manipulera vår uppfattning om deras beslut. Ett av exemplen är förändringen av semesterlagen. Där säger högern att dom genomfört en förenkling. Sanningen är att det handlar om en försämring. Vad man gjort är en försämring av beräkningsunderlagen av semesterlön vilket medför att många förlorar stora pengar.

Så i högerns nyspråk är förenkling lika med försämring!

Ett annat exempel på förändring som är en försämring är ändring av SGI. Sjukpenninggrundande inkomst. Där är beräkningsformeln ändra så att den faktiska sjukersättningen blir 77.6%. Överraskad? Trodde du också att det var 80%. Glöm det! I högerns Sverige är det dom sjuka som ska betala notan för Fredrik Reinfeldts gästbud.

Jag har skrivit det förut: Lyssna inte till vad Moderaterna säger utan titta på vad dom gör! Systemskiftet pågår mitt framför våra ögon, med små men många steg.

Sätt stopp för det den 19 september, ge din röst och ditt förtroende till Socialdemokraterna. Det ska jag göra! Mona Sahlin ska bli Sveriges nästa statsminister.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s