Kom i ditt livs bästa form – kör en Rookiecamp

Känner du dig nyfiken på NMT-träning, och tror att du skulle må bra av att komma igång och röra på dig, men ändå inte riktigt är i form för att börja köra den ordinarie NMT-träningen?

För att ge möjlighet även till er som är otränade att snabbt komma i ert livs form har vi en speciell grupp för otränade – en Rookiecamp. Gruppen består av otränade människor med ungefär samma förutsättningar och träningen är anpassad efter gruppen.

Träningen sker alltid utomhus, två dagar i veckan i tre månader (höst och vinter) eller nio veckor (vår/sommar) under ledning av en instruktör och hjälpinstruktör. Vi gör en specialöverenskommelse med dig där du definierar dina mål med träningen och vi följer upp dessa tillsammans med enkla fystester, så du kan mäta din framgång.

Nästa startar måndag 29 augusti på Östermalms IP och tisdag 30 augusti på Tantolunden/Zinkensdamms IP. Den slutar 24 november 2011. Denna camp är tre månader lång. Passen är kl 18.00, måndagar/ onsdagar på Östermalms IP  och tisdagar/torsdagar i Tantolunden/Zinkensdamms IP.

RookieCampen som startar 29:a alt 30:e augusti kostar 2 250 kronor plus en deposition på 200 kronor för din träningsväst, och varar i tre månader.

Gå till Nordic Military Trainings hemsida och anmäld dig. Men skynda på antalet platser är begränsat!

http://www.nordicmilitarytraining.se/rookie.aspx

Du känner till att Nordic Military Träning öppnat kontor på Fiskartorpsvägen 24, kom och hälsa på när du har vägen förbi!

http://kartor.eniro.se/m/aoaUj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s